Kennismakingslessen

Voor de opstart van een reeks worden er meestal kennismakingslessen georganiseerd. Deze kunnen ook op elk moment aangevraagd worden door een groep. 

Indien er na de start van een reeks nog plaats is in de groep, kan je ook op een ander moment komen kennismaken en daarna beslissen of je je wilt aansluiten.

Neem hiervoor contact op per mail : info@druyam.be of bel naar 0471/135759

Voor Dru Yoga

Er zijn geen kennismakingslessen gepland in januari maar je bent welkom om een keer te proeven of zo'n les iets voor jou kan betekenen (online op woensdagavond en fysiek op dinsdagavond in CC Casino in Houthalen indien er plaats is)

De lessen duren 1u15'. Draag gemakkelijke kledij en neem een matje en flesje water mee. De bijdrage voor een kennismakingsles bedraagt 5 €.

Voor Mindfulness

In september is een jaartraining Mindfulness gestart. Voorlopig zijn geen kennismakingssessies gepland. In het voorjaar zal wel een kennismakingsreeks georganiseerd worden van 3 sessies. Datum is momenteel nog niet bekend.

Voor opgave of meer info, mail naar info@druyam.be of bel 0471/13 57 59.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen van Dru Yam, ga dan zeker ook naar de facebookpagina op facebook.com/druyam.be