Praktische info

Dit najaar start een Dru Yogareis door de chakra's, een reeks van 7 sessies. De Dru Yogalessen duren 1u15' en elke les wordt  opgebouwd rond 1 chakra. Het chakrasysteem wordt al duizenden jaren in het Oosten gebruikt. Het zijn draaikolken van energie, waarvan de 7 voornaamste zich langs de ruggengraat bevinden. Je kan ze niet zien maar ze hebben een grote invloed op alle processen die in ons lichaam plaatsvinden alsook op de manier waarop we in het leven staan. Elk chakra staat voor verschillende kwaliteiten en correspondeert met een specifiek lichaamsgebied.

Een chakra uit balans betekent dat de energiestroom geblokkeerd is. Dit kan zich uiten op het fysieke vlak maar ook op mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. Meer begrip van dit systeem stelt je in staat je energie bewuster te sturen en je leven actief vorm te geven.

Dru Yoga heeft tot doel de energiestroom te herstellen en zo ons lichaam in al zijn dimensies weer in balans te brengen. 

Wanneer : Live op dinsdagavond vanaf 14 september tem 26 oktober, in het CC Casino in Houthalen, telkens van 20u00 tot ca 21u15, maximum 10 deelnemers.

Online via zoom : Woensdagavond vanaf 15 september tem 1 december, telkens om 20u00. Bijdrage voor deze reeks van 10 sessies is 90€.

Als je een live sessie mist, kan je altijd deelnemen aan de online sessie en als je een online sessie mist, kan je deelnemen aan een live les indien er plaats is.

Wat mee brengen ?

Een matje en een dekentje of dikke pullover want tijdens de ontspanning koel je af.

Neem ook een flesje water mee. Water helpt om het ontgiftingsproces, dat door de bewegingen op gang komt, te ondersteunen.

Zorg voor kledij waarin je makkelijk kan bewegen.

Heb je vragen? Aarzel niet om Dru Yam te contacteren op info@druyam.be of op het
telefoonnummer 0471/13 57 59